SIĘ PRZELEWA Owoc to wciąż nie przelewki! Tym razem postawiliśmy na bardziej owocowe ziarna niż te z Brazylii w naszym klasycznym Się Przelewa.
Wybraliśmy kawę z Rwandy, z Rushashi w prowincji północnej. To ziarna obrabiane metodą natural, co daje im dużo przyjemnej słodyczy.
Jeżeli szukasz kawy, przy której nie będziesz musiał zastanawiać się, który klik na comandante jest tym jedynym słusznym, potrzebna Ci jest owocowa kawa do ekspresu przelewowego albo chcesz mieć w domu opcję, która nie będzie “kolejną nudną Brazylią”, ale zasmakuje też osobom niewtajemniczonym w świat speciality – to propozycja właśnie dla Ciebie!
Tak jak przy klasycznym Się Przelewa, tutaj też postawiliśmy na łagodny smak i niską kwasowość. To łatwa, lekka i codzienna kawa do różnych metod przelewowych, o delikatnych nutach owoców. Wrzuć ją do swojego Moccamastera (lub innego ekspresu), Chemexa, Aeropressu, V60, French Pressa – pełna dowolność! – i ciesz się przyjemnym naparem, z którego łatwo wydobyć pełnię smaku.